Ya Allah, Kau telah kurniakan kami anak-anak dan zuriat dalam keadaan sebaik-baiknya. Kami memohon kepadaMu...., perelokkanlah akhlak mereka, permudahkanlah perjalanan hidup mereka, lindungilah mereka dari fitnah dunia, kurniakanlah mereka jodoh dari kalangan orang yang baik-baik. Jadikanlah mereka anak-anak yang mengerjakan sholat dan lembut hatinya serta ampunkanlah mereka. Sesungguhnya kami tidak mempunyai kekuatan melainkan Engkau yang mempunyai kekuatan. Amin...
Saya merupakan Pengedar Shaklee yang sah di Parit Raja, Batu Pahat, UTHM, Ayer Hitam dan Kluang. Saya juga boleh membuat penghantaran ke seluruh Malaysia dengan menggunakan perkhidmatan POS Malaysia. ID saya 866374.

Terima kasih kerana sudi berurusan dengan saya...

Harga

Berikut adalah senarai harga runcit bagi produk Shaklee.Sekiranya anda ingin nikmati harga istimewa / harga ekslusif / harga diskaun dari saya, sila emailkan kepada saya di zarani@uthm,edu.my atau aniraz77@gmail.com atau boleh hubungi saya di talian 012-7169780. Anda pasti akan berpuas hati.

Ataupun......

Sekiranya anda berada berdekatan dengan cawangan Shaklee di Wangsa Maju, Shah Alam, Johor Bahru, Kota Bharu, Seberang Jaya atau Kota Kinabalu, dan hendak mendapatkan produk Shaklee pada harga ahli, bolehlah menggunakan ID saya  untuk mendapatkan diskaun istimewa. Nak ID saya boleh hubungi/sms saya ye....

Harga di atas adalah tidak termasuk kadar pos rata sebanyak RM10 ke seluruh semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah dan Sarawak.


Penghantaran adalah 2-3 hari bekerja. Penghantaran akan dibuat pada hari yang sama jika pembayaran dibuat awal sebelum jam 12 tengahari pada hari bekerja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami juga turut menyediakan TRIAL PACK bagi mereka yang mempunyai kekangan budget untuk membeli fullpack. Bagi mendapatkan senarai penuh Euphoria Trial Pack beserta senarai harga, sila

emailkan kepada saya untuk maklumat lanjut
Walaubagaimanapun, semua tawaran Euphoria TrialPacks ini hanya boleh didapati secara ekslusif daripada saya dan jaringan saya Euphoria GBS. Ia tidak ditawarkan/ disediakan/ dijual oleh mana-mana cawangan Shaklee di Malaysia. Sebarang penolakan daripada Shaklee (M) tidak menjadi tanggungjawab kami.

Harap Maklum.